Tekststørrelse
Klarvær 17°
hinderløypa

Hinderløypa offiselt åpnet.

RØRE-midler bidro til ny hinderløype på Askimbyen skole.

Fredag 5.4 ble den nye hinderløypa offisellt åpnet av rektor Tone Kjenæs, elevrådsrepresentantene Sara og Noah Samuel. Til feiende flott musikk, taler og en stor takk til elevrådet for engasjement hadde skolen en hyggelig uteleketime med fokus på fysisik aktivitet. Løypa er satt opp ved hjelp av Røremidler og spillemidler. Skolen er godt fornøyd med resultatet på løypa. Her er det utfordringer både for små og store!

Nå kan vi ha stort fokus på aktiv læring og da er den nye hinderløypa fin å bruke. I hinderløypa møter elevene fysiske hindre og man kan samtidig løse faglige hindre. Ved hjelp av samarbeid så finner man helt sikker ut av både de fysiske og de faglige hinderne!

Alle skolens trivselsledere var ute med vester og hadde TL-aktiviteter - takk til dere. Det var bare blide fjes å se hele timen.

Skolen var sponset av Rema Tusen Hurrahølet med lussekatter og saft til alle - TUSEN TAKK!

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut